Instagram
SVADBA U TOSKANI

Udala se Leona Lewis: Talijansko vjenčanje na kojem je promijenila čak tri kreacije

Britanska pjevačica, pobjednica 'X Factora', u subotu se udala za dugogodišnjeg dečka u Toskani nakon devet godina veze.

Pjevačica Loena Lewis (34) i njezin dugogodišnji partner, koreograf Dennis Jauch (30) vjenčali su se u Italiji, a odabrali su imanje okruženo vinogradima u Toskani. Glazbenica je za svoje vjenčanje nosila čak tri kreacije: u bijeloj vjenčanici od tila stigla je pred oltar dok je svirala "Ave Maria", da bi se kasnije preodjenula u puderastu haljinu te nakon toga, za party do dugo u noć, u kombinezon ukrašen kristalima.

Leona Lewis & Boyfriend Dennis Jauch are seen arriving at Wimbledon Tennis.
12 Jul 2019, Image: 457881046, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Par je imao nešto manje od 200 uzvanika, a u Italiju su stigli nekoliko dana prije vjenčanja kako bi bili sigurni da su im ispunjene sve želje vezane uz svadbenu svečanost.

Leona i Dennis su se upoznali još 2010. godine, kada je on bio jedan od plesača na njezinoj turneji, a zaprosio ju je nakon njihove osme godišnjice veze, lani u kolovozu.

WEST HOLLYWOOD, CA - FEBRUARY 24: Leona Lewis and Dennis Jauch attend the 27th annual Elton John AIDS Foundation Academy Awards Viewing Party celebrating EJAF and the 91st Academy Awards on February 24, 2019 in West Hollywood, California.  (Photo by Amy Sussman/Getty Images)
Getty Images

- Nevjerojatno da smo se pronašli zahvaljujući našim strastima - glazbi i plesu - dok smo bili zajedno na turneji. Oboje želimo sačuvati privatnost, ali ove sretne vijesti želimo podijeliti sa svima koji su nas podržavali i gledali kako naš odnos cvjeta kroz godine. Sretni smo zbog nove avanture i prekrasan je osjećaj dijeliti ljubav sa svima vama - izjavili su tada.

Linker
13. travanj 2024 09:52