Sarah Jospović Instagram
Obiteljska idila

Već uživa na moru: Jednomjesečni sin Sarah Josipović kupa se na jednoj od najljepših plaža u Hrvatskoj

Sarah Josipović i Jan Jerič su prije mjesec i pol dana postali roditelji, a sada su se napokon uputili na more u troje. Za odmak od zagrebačkog asfata izabrali su jedan od naljepših hrvatskih otoka, a idiličnu atmosferu nisu odoljeli podijeliti na društvenim mrežama.

Bivša manekenka i PR stručnjakinja Sarah Jospović (31) početkom lipnja rodila je sinčića Maka, kojeg su ona i suprug Jan Jerič dočekali presretni i uzbuđeni. Mjesec i pol dana kasnije s Janom i malenim Makom uputila se na ljetovanje na Hvar. Obitelj je baš ovu destinaciju izabrala kako bi maleni po prvi put udahnuo morski zrak i vidio veliko plavetnilo. Inače, otac djeteta Jan Jerič, suvlasnik je zagrebačkog restorana, a on i Sarah u vezi su nešto više od godinu dana te žive zajedno.

Sarah, inače kći poznate modne agentice i osnivačice Fashion Weeka Zagreb Suzy Josipović Redžepagić, na svom je Instagramu podijelila fotografiju s odmora, pozirajući sa suprugom i sinčićem i najljepšom mogućom pozadinom - morem. "Prvi obiteljski posjet Dubovici", napisala je Sarah, otkrivši da su se kupali u jednoj od najljepših uvala u Hrvatskoj po izboru francuskog Voguea. Inače, ovo nije prvi Makov izlazak jer su ga roditelji već proveli zagrebačkim Zrinjevcem. Otac djeteta, Jan Jerič, suvlasnik je zagrebačkog restorana i bara El Toro te sin poznatog galeriste Ive Jeriča.

Iako joj je termin bio krajem svibnja, Maka je rodila dva tjedna kasnije u Petrovoj bolnici putem carskog reza. U intervjuu za Gloriju priznala je kako joj je početak trudnoće bio užasno naporan jer su je cijelo vrijeme mučile nesnosne mučnice, a do samog kraja je i radila. "Otkako sam trudna, puno više cijenim svoju majku i divim joj se budući da je rodila troje djece, kao i svim mamama i ženama. Ne možeš znati kako je to dok sama ne doživiš", ispričala je Sarah u studenom prošle godine, kada je otkrila trudnoću.

Linker
25. travanj 2024 03:16