Saša Burić
stiže prinova

Velika sreća u domu Dragojevića: Vesni stiže sedmo unuče

Nakon tuge u obitelji Dragojević stiže velika radost. Udovica preminulog glazbenika otkriva da im u obitelj stiže sedmo unuče...

Prinovu u obitelji Dragojević, očekuje Oliverov sin Davor i njegova supruga Karmen krajem svibnja, a sretnu vijest o dolasku sedmog unuka u obitelj je za 24 sata potvrdila supruga preminulog pjevača Vesna Dragojević.

Davor i njegova supruga Karmen trenutno žive u Splitu s Vesnom zbog renovacije njihova stana.

"Unuk Marko ima godinu i pol dana i malo je nemiran. Ali što je smišan i sladak. On već sam jede i sve jede, od kapule do fažola. Ne dopušta nam da ga hranimo, sve sam želi. Stalno mi je nabija balun", rekla je Vesna o najmlađem unuku.

Iako je strahovala od dolaska na otok Korčulu na kojem su ona i legendarni splitski glazbenik proveli najsretnije trenutke u 45 godina zajedničkog života, Vesna Dragojević upravo je ondje ponovno pronašla mir. Počeo joj se vraćati osmijeh na lice, a za to je najzaslužniji njezin veseli “šesterac”. Klinci je svaki dan nečim razvesele dala je u ekskluzivnoj priči za Gloriju prošlog ljeta.

Livio Andrijić / Hanza Media
Vesna Dragojević s unucima.

Livio Andrijić / Hanza Media

U jednom od intervjua je Vesna progovorila i o tome u čemu pronalazi utjehu i snagu nakon gubitka supruga...

"Pred kraj života Oliver je bio prikovan za krevet, teško je govorio, a mjesecima nije mogao svirati... Teško mi je to reći, ali za njega je ovo najbolji kraj. Meni je to bila velika utjeha kad je preminuo. A posebnu snagu dao mi je Oliverov pokop. Iako sam oduvijek znala da ga ljudi vole, tek sam tada spoznala koliko je uistinu bio omiljen. Duboko sam zahvalna Splitu na onom veličanstvenom ispraćaju. Sigurna sam da bi i Oliver ostao bez riječi vidjevši prepunu Rivu i brodove u luci koji su nas pratili do Korčule, iako je cijeli život bježao od bilo kakve vrste pažnje. Nikada se nije smatrao zvijezdom i osjećao se nelagodno kad bi ga drugi hvalili.

Pročitajte i:

EKSKLUZIVNO Vesna Dragojević: 'Nakon Oliverovog odlaska, utjehu sam pronašla u unucima'

EKSKLUZIVNO: Vesna Dragojević o posljednjoj zajedničkoj godini s Oliverom

Linker
14. travanj 2024 16:14