LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 03: David Beckham, Victoria Beckham and their son Brooklyn Beckham attend the GQ Men Of The Year Awards 2019 at Tate Modern on September 03, 2019 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images
LONDON, ENGLAND - SEPTEMBER 03: David Beckham, Victoria Beckham and their son Brooklyn Beckham attend the GQ Men Of The Year Awards 2019 at Tate Modern on September 03, 2019 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Getty Images)
Getty Images

nije joj lako

Victoria Beckham se u sve miješa: Izabrala joj je haljinu za zaruke, a želi dizajnirati i vjenčanicu

Najstariji sin Davida i Victorije Beckham se zaručio, a obitelj se već priprema za slavlje. Posebno važnu ulogu zadala je buduća svekrva, inače i slavna modna dizajnerica.

"Prije dva tjedna zaprosio sam svoju srodnu dušu i ona je rekla da. Najsretniji sam čovjek na svijetu. Obećavam da ću biti najbolji muž i otac. Volim te, dušo", napisao je Brooklyn Beckham na svom Instagram profilu i objavio svijetu kako će uskoro zasnovati obitelj.

Glumica koja je starija od njega četiri godine i najstarije dijete slavne britanske obitelji svečano su objavili kako će uskoro reći sudbonosno 'da'. Majka Victoria nije skrivala sreću, ali i želju da ima i važnu ulogu...

"Najuzbudljivija vijest! Ne možemo biti sretniji. Želimo vam puno ljubavi i život pun sreće", napisala je na svojim društvenim mrežama.

Kako je izvan sebe od sreće objavila je buduće mladence u društvu svojih roditelja, majke Jackie i oca Tonyja Adamsa.

instagram Victoria Beckham
 

Buduća mladenka odjenula je haljinu svoje buduće svekrve. Riječ je o asimetričnoj žutoj midi haljini s volanom koja je trenutno na sniženju. Inače stoji oko 12 tisuća kuna, a sada se na stranici Net-a-Porter može nabaviti za šest tisuća, a mnogi ne sumnjaju da će joj slavna svekrva poželjeti dizajnirati i haljinu za najsretniji dan. 

net-a-porter
 

Vjenčanje iz vedra neba

Sve djevojke zavodnika Beckhama: Nakon turbulentnih veza i vezica, slomljeno srce liječi s glumicom koja je ista njegova majka

Prsten kojim je Brooklyn zaprosio Nicole koštao je 1,3 milijuna kuna. Prohodali su u listopadu prošle godine, vezu objavili u siječnju, a u ožujku se uselili u zajednički stan u New Yorku.  Nicolin otac američki je milijarder Nelson Peltz. Slavna manekenka najmlađa je od osmero braće i sestara. Glumila je u filmu "Transformers: Age Of Extinction."

Čitajte i:

Victoria oduševljena jer se nestašni sin 'smirio'! Brooklyn zaručio kći milijardera nakon kratke veze

Brooklyn konačno stigao: Nastariji Beckhamov sin otkrio gdje je otputovao bez djevojke

Kći milijardera osvojila obitelj: Stroga Victoria konačno odobrila vezu mladog Beckhama!