Brooklyn Beckham i Nicola Peltz u vezi su četiri mjeseca
 BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Ambiciozna djevojka

Kći milijardera osvojila obitelj: Stroga Victoria konačno odobrila vezu mladog Beckhama!

Glumica i bogata nasljednica Nicola Peltz četiri mjeseca je u ljubavnoj vezi s Brooklynom Beckhamom. Zbog njegovih problematičnih veza Victoria i David bili su zabrinuti, a sada su konačno odahnuli.

Mladi Brooklyn Beckham ludo je zaljubljen u Nicolu Peltz. Ljubav najstarijeg sina Victorije i Davida Beckhama prate svjetski mediji pa ne čudi što su vrlo brzo izvukli dostupne podatke o djevojci koja je šarmirala Beckhama. Radi se, naime, o kćeri američkog milijardera Nelsona Peltza.

Ambiciozna mlada glumica i na društvenim mrežama nerijetko pokazuje koliko voli svog četiri godine mlađeg dečka, a može biti sretna i zbog činjenice da su je Beckhamovi lijepo prihvatili. Konačno je naišla odabranica njihovog sina kojom su Victoria i David zadovoljni.

David i Victoria dali su blagoslov ovoj vezi.

Mogu, ako ništa drugo, biti sigurni da Nicola ne trči za bogatstvom i popularnosti obitelji Beckham jer sama dolazi iz imućnog okruženja. Njezin otac Nelson težak je 1,3 milijarde funti te je tako tri pota bogatiji od Beckhamovih. Mladi par inače je u vezi četiri mjeseca, a tijekom njih Nicola je upoznala obitelj - a tako i strogu majku Victoriju. "Podržavali su većinu Brooklynovih veza, ali za ovu stvarno žele da uspije", tvrdi izvor blizak paru.

Stoga ih ne smeta ni činjenica da im sin karantenu provodi uz djevojku, naime, s Nicolom se Brooklyn nalazi u izolaciji u njezinim njujorškom stanu. Prije nego što je ušao s njom u vezi, mladić je bio u burnoj ljubavi s manekenkom Hanom Cross. Tabloidi su objavljivali i skandalozne fotografije njihovih javnih svađi pa je jasno da su David i Victoria bili poprilično suzdržani oko te ljubavi njihovog prvog sina.

Čitajte i:

Razuzdana zabava do jutra: David i Victoria na rođendanskoj proslavi najstarijeg sina hvatali se 'ispod pojasa'

Njih dvojica ne skidaju osmijeh s lica: David Beckham i njegov otac imaju razloga za sreću

Mnogi im zavide: U najvećoj svjetskoj krizi donijeli odluku o kojoj većina može samo sanjati

Beckham donio hrabru odluku: Tvrdi da je to morao učiniti, a mnogi se pitaju je li bilo nužno?

Linker
25. travanj 2024 11:01