Vlado Kalember i Ana Rucner
 Promo
nema problem s anom rucner

Vlado Kalember: 'Danas se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom'

S nevjerojatno puno žara i u 68. godini života Vlado Kalember, ali i njegova "Srebrna krila", plivaju glazbenim vodama, i to još od osamdesetih! Ovih dana završili su pjesmu "Kopija", a prije nekoliko mjeseci objavili i singl "Je li ti žao zbog nas". Vlado se u najnovijem intervjuu raspričao o karijeri, planovima, ali i braku i razvodu s Anom Rucner.

Glazbenik Vlado Kalember u intervjuu je otkrio da će do daljnjeg biti sa svojim nepokorivim bendom i da, baš kao što je francuski kralj Luj XIV rekao "Država, to sam ja", on kaže "Srebrna krila - to sam ja".

Posljednja nagrada u rukama ovog glazbenika rođenog u Karlovcu, a bilo ih je iznimno mnogo, je dijamantna ploča u Sloveniji, na što je rekao: "Imao sam tu sreću da sam živio i radio u vrijeme kada su se ploče jako puno prodavale, tako da sam jedan od rijetkih koji ima dosta tih dijamantnih ploča. Ali, svaka je nagrada dobra. Meni je u današnje vrijeme najveća nagrada što živim, radim i postojim".

Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete.

Na činjenicu da ga smatraju jednim od najvećih zavodnika na ovim prostorima, ima zanimljiv komentar: "Mnogo je zabluda i predrasuda, a upravo to je jedna od njih. S kim god bih popio kavu, to bi svi prenijeli da je bila veza. Meni se od jedne veze uvijek dodavala još poneka. Ako sam imao 22 veze, ispalo bi da sam ih imao 222. Ne žalim se, ali je to, na neki način, malo i "prišiveno". Bilo je to takvo doba. Dima jeste bilo, ali ne i požara".

Još je jednom istaknuo koliko je ponosan na svoj izvrstan odnos s Anom Rucner s kojom ima zajedničkog sina.

Zagreb, 091008.
Velesajam, modna revija Cro A Porter. Vlado Kalember i Ana Rucner.
Foto: Bruno Konjevic / CROPIX
Bruno Konjević / Hanza Media
Vlado Kalember i Ana Rucner

"Meni je žao što takvi dobri odnosi nisu pravilo, već iznimka. Navikao sam u životu da ništa nije vječno. Živimo u vremenu kada se stvari ne popravljaju, već se samo bace, tako je i s brakom. To više nije tabu-tema. Uvjeren sam da bi se svaki brak kad-tad raspao, ali, jednostavno, rok trajanja mu je duži od životnog vijeka pa su ostali skupa do kraja života, a ne do kraja braka. A Ana i ja imamo najljepšu stvar koja se desila, a to je dijete. Mi smo bili u svemu odlični, ali pojavilo se nekoliko različitosti. Pa zašto te različitosti pretvarati u jednakost", rekao je Kalember u zanimljivom intervjuu za Avaz.ba.

Zagreb, 190317.
Ana Rucner odrzala je koncert u HNK povodom 15 godina glazbene karijere.
Na fotografiji: Ana Rucner, Vlado Kalember.
Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
Tomislav Krišto / Hanza Media

Ana Rucner i Vlado Kalember ponovno zagrljeni

Ana Rucner i Vlado Kalember - ljubav koja sve pobjeđuje

Linker
12. travanj 2024 19:00