Marijana Batinić Instagram
Bolje ne može

Zaljubljeni kao i prvog dana: Marijana Batinić i suprug slave petu godišnjicu braka na jednoj od najpoželjnijih destinacija

Nakon što uživala u zimskim radostima u Italiji, Marijana Batinić nije propustila posjetiti Portugal, jednu od najpoželjnijih destinacija za putoholičare. Povod za putovanje, osim odmora od svakodnevnih obveza, bila je proslava pete godišnjice braka sa suprugom Matejem Pašalićem.

Voditeljica Marijana Batinić (38) uzela je zasluženi odmor kako bi putovala, ali i proslavila petu godišnjicu braka sa suprugom Matejem Pašalićem. Nakon skijanja u Italiji, na koje je povela i četverogodišnju kćer Emu, uživanje je prebacila u Portugal. Svoje fanove na Instagramu počastila je fotografijama Lisabona te s najzapadnije točke Europe - rta Cabo da Roca.

Zaljubljeni supružnici iz zimskih skafandera prebacili su se u nešto laganiju odjeću za đir po Portugalu te su bili vidno odlično raspoloženi. Osim Cabe da Roca posjetili su i Lisabon, gdje su se družili s Lukom Nižetićem, bratom Marijanine kume te dugogodišnje najbolje prijateljice Petre Nižetić.

"Ne možeš ga se riješiti nikako. Odeš na drugi kraj Europe, evo njega s cvijetkom u reveru", našalila se ispod fotografije s Nižetićem.

Marijana i suprug Matej vjenčali su se u siječnju 2015. godine, a upoznali su se prije devet godina na Halloween partyju. Od tada redovito putuju, a kada im se pridružila Ema, i nju vode sa sobom.

U intervjuu za Gloriju, Marijana je otkrila kako najviše voli slaviti godišnjice veze i godišnjice braka, a slavljenje primjerice Valentinova ju uopće ne privlači.

"Taj praznik ljubavi mi je tako besmislen. I nije mi neka špica sjediti po restoranima s ostalim parovima koji imaju ružu na stolu... baš poput mene. Ali godišnjice zato slavimo. Godišnjice veze i godišnjice braka", otkrila je voditeljica.

Linker
23. travanj 2024 15:26