Eva Amurri Martino
 TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
Gotovo je

Životna prekretnica! Rodila prije tjedan dana kod kuće, a sada i službeno potpisala razvod

Glumica Eva Amurri svoje je treće dijete rodila 13. ožujka, a niti tjedan dana kasnije potpisala je službeno kraj braka s ocem djeteta, bivšim nogometašem Kyleom Martinom.

Glumica i blogerica Eva Amurri rodila je treće dijete, dobila je sina s bivšim suprugom Kyleom Martinom. Nakon što je 13. ožujka u svom domu dijete donijela na svijet, pozirala je s bivšim mužem i njihovo dvoje starije djece. Idiličnu fotografiju su objavili i ubrzo dali svijetu do znanja da su se razveli. Bivši nogometaš Kyle Martino i glumica Eva Amurri službeno su potpisali papire i razveli se nakon osam godina braka.

Glumica shvatila što znači razvod: 'U petak sam mu prvi put ostavila djecu'

U studenom objavili da se razvode, ovih dana službeno potpisali

U svega tjedna dana par je tako dobio treće zajedničko dijete, a potom pravno završio sa svojim brakom. Da podsjetimo, Eva i Kyle u studenom su objavili da se razvode i da počinju odvojeno živjeti. Stigla je ta objava svega mjesec nakon što su svijetu otkrili da čekaju treću bebu.

Glumica sina rodila kod kuće! Tijekom trudnoće se razvela i oboljela od opasne bolesti, no sve je prebrodila

Kyle nije bio s njom dok je rađala u svom domu

Usred trudnoće tako je kćerka proslavljene Susan Sarandon ostala sama u obiteljskom domu, s dvoje male djece i trećim na putu. Iako su ostali bliski i zajedno odgajaju djecu, Kyle i Eva više nisu ljubavni par pa suprug nije bio s njom na kućnom porodu. Umjesto njega, u njezin dom na porod stigle su bliske prijateljice, babice i doula. Nakon što se dječak rodio, otac ga je odmah upoznao.

Linker
22. travanj 2024 17:41