AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia
razvod iz vedra neba

Zvijezda serije 'Uvod u anatomiju' rastaje se pet mjeseci nakon je sa suprugom dobila treće dijete

Kanadska glumica Caterina Scorsone objavila je da se razvodi od supruga Roba Gilesa. Odluka o razvodu došla je nakon što su dobili prinovu, a mnogi smatraju da im je presudila zajednička karantena...

Zvijezda serija "Privatna praksa" i "Uvod u anatomiju" Caterina Scorsone obznanila je svima vijest da je njezinom 11-godišnjem braku s glazbenikom Robom Gilesom došao kraj.

U priopćenju za People stoji da su se Caterina i Rob odlučili rastati. Njihov ljubavni odnos je gotov, ali bit će zajedno povezani kroz djecu cijeli život. Ostat će prijatelji i sudjelovati u životu djece sedmogodišnje Elize i dvogodišnja Pippe.

Početkom ove godine par je dobio prinovu. Svoje treće nazvali su Lucinda i sve je kod njih izgledalo idilično. Zvijezda "Uvoda u anatomiju" naprasno je završila je snimanje serije nakon 16 sezona zbog svjetske pandemije koronavirusa. Kako će se nastaviti priča doznat će se u sljedećim sezonama, a u ovoj sezoni doznalo se i tko je otac djeteta liječnice Amelije Shepherd koju glumi Caterina.

various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 501665938, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Caterina Scorsone and Rob Giles
Entertainment Weekly Pre-SAG Party, Arrivals, Los Angeles, USA - 26 Jan 2019, Image: 410590124, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia
AFF-USA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Njezina mlađa kći rođena je s Downovim sindromom, a Caterina od tada putem društvenih mreža često govori o tome kako bi osvijestila druge roditelje i društvo.

"Jedna od 700 beba rođena je s Downovim sindromom. Jezik je važan. Roditelji nemaju rizik 1:700 da dobiju bebu s Downovim sindromom. Imaju šansu 1:700 da postanu roditelji djeteta s Downovim sindromom, kao što imaju 50 posto šanse dobiti djevojčicu i 50 posto za dječaka. Razlike su predivne. Jezik mijenja razmišljanje ljudi. Riječi su bitne", napisala je prošle godine u listopadu, mjesecu svjesnosti o Downovom sindromu.

"Mnogi roditelji čijoj djeci je dijagnosticiran Downov sindrom brinu kako će to utjecati na ostalu djecu u obitelji. Ne postoji ta knjiga, film ili razgovor koji bi mi olakšao objasniti Elizi da njezina mlađa sestrica ima određena ograničenja. Ipak, Pippa je u našu obitelj unijela neopisivu radost i ljubav. Moje kćeri se obožavaju, a njihove različitosti samo potiču nevjerojatnu nježnost između njih. Blagoslovljeni smo što je Pippa odlučila biti dio naše obitelji', kazala je nedavno.

Pročitajte i:

Svi su mislili da živi holivudski san, ali stigla je vijest o razvodu: Realnost je, čini se, bila sasvim drugačija

Ljubav se nikada nije ugasila? Adriana Lima i Marko Jarić zajedno u karanteni

Što se događa s Bruceom Willisom? U braku je s manekenkom, a u karanteni s bivšom ženom

Linker
17. travanj 2024 12:37