PR
NAJBOLJI PROLJETNI KOMADI

Ne propustite jedinstvenu priliku za ekskluzivni shopping uz 15% popusta na cijeli asortiman u Peek&Cloppenburgu, 24. ožujka od 17 do 21 sat.

S dolaskom ljepšeg vremena, sunca i ugodnih temperatura došlo je vrijeme da obnovite i dopunite ormar najboljim proljetnim komadima odjeće, obuće i modnih dodataka. U organizaciji City Centera one, omiljenog ženskog tjednika Glorije i poznate multibrand trgovine Peek&Cloppenburg, najpoznatije svjetske dizajnerske i high-street brandove kupovat ćete uz neodoljivih 15% popusta. Ovo je jedinstvena prilika da napunite ormar proljetnim komadima poznatih svjetskih brandova kao što su Juicy Couture, Michael Kors, Armani, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Versace, Pepe Jeans i brojnih drugih.

Pridružite nam se na novom City Boutique shopping eventu, 24. ožujka od 17 do 21 sat te odaberite savršene proljetne kombinacije za sebe i za vaše snažnije polovice uz izvrstan popust. Uz neponovljivi shopping s 15% popusta na cjelokupan asortiman, očekuje vas ugodno druženje uz finu kapljicu, slatke zalogaje i glazbenu podlogu. Ne propustite sudjelovati i u nagradnoj igri jer vas čekaju odlične nagrade: Brax satovi i baterije za mobitel, 500 kuna u poklon bonovima City Centera one te godišnja pretplata na Gloriju. Sudjelovati je jednostavno: nakon što obavite kupnju, ispunite kupon kojega ćete pronaći na poleđini pozivnice za City Boutique u Gloriji i ubacite ga u kutiju na blagajni. I sve što vam još treba je samo malo sreće.

Vidimo se!

*Pravila nagradne igre “City Boutique”

Linker
04. svibanj 2024 22:00