Ivan Posavec
FRANCUSKI LUKSUZ

U novom broju luksuznog dvomjesečnika prvi vam donosimo komade iz dugo očekivane suradnje pariške modne kuće Balmain i poznatog švedskog lanca H&M, koja na police stiže 5. studenoga.

Crni sako s biserima koji je na dodjeli Billboard Music Awards u svibnju ove godine nosila jedna od najtraženijih manekenki, Kendall Jenner (19), sada vam u raskošnom editorijalu GlorijeGLAM predstavlja Mia Maretić (16), pobjednica svjetskog natjecanja The Look of The Year.

Matej Dokić

FOTO: Matej Dokić

U istom sakou Kendall je prošetala crvenim tepihom u Las Vegasu ruku pod ruku s kreativnim direktorom kuće Olivierom Rousteingom (30) i britanskom manekenkom Jourdan Dunn (25) i tako najavila suradnju francuske modne kuće i H&M-a.

Splash

FOTO: Splash

– Želim se obraćati svojoj generaciji: to mi je kao dizajneru glavni cilj. H&M mi pruža jedinstvenu priliku da sve njih upoznam sa svijetom Balmaina i ponudim im komadić sna. Suradnja mi je bila posve prirodna: H&M je brend s kojim se svi povezuju. Poziva na jedinstvo, a upravo je to moj cilj – izjavio je Olivier Rousteing, za čiji ćete sako s biserima izdvojiti 2999 kuna.

Ivan Posavec

FOTO: Ivan Posavec – Na fotografiji model nosi sako 1799 kn, čizme 1799 kn, Balmain x H&M

Što će vas još dočekati na policama H&M-a 5. studenoga provjerite u novom broju GlorijeGLAM uz koji vam darujemo trendi hulahopke za jesenske dane.

Linker
28. travanj 2024 20:54