Foto: Instagram
SLAGANJE KARAKTERA

16. ROĐENDAN Osebujna ličnost kćeri Johnnyja Deppa i Vanesse Paradise

Kći slavnog glumca i poznate manekenke osebujan stil očito je nasljedila od svojih roditelja te se ne libi pokazati svoju kreativnu stranu.

Kći glumca Johnnyja Deppa (51) i manekenke Vanesse Paradise (42) proslavila je svoj 16. rođendan i tom prilikom privukla pažnju medija koji su oduševljeni njenom osobnošću, koja uvelike podsjeća na njene roditelje.

Foto: Instagram

Lily-Rose (16) nedavno se okušala u manekenskim vodama i dobila velik broj komplimenata na račun svog izgleda i energije koja mnoge oduševljava.

Odradivši editorijal za australski magazin Oyster, Lily-Rose su mnogi udijelili komplimente kako neodoljivo podsjeća na svoju majku.

Foto: Instagram

Osim manekenkih voda, lijepa Lily-Rose okušala se i u glumačkim projektima pa je tako sa svojim ocem glumila u filmu Yoga Hosers iz 2014. godine, a najavljena je i njena nova uloga u nadolazećem trileru Planetarium, gdje će glumiti uz Natalie Portman.

Foto: Instagram

Proslava rođendana odigrala se u društvu obitelji – oca Johnnyja koji je se sobom poveo novu suprugu Amber Heard (29), te majke Vanesse koja je povela partnera, kantautora Benjamina Biolayja (42).

Foto: Instagram

Linker
24. travanj 2024 14:20