ODSVIRALI SMOOTH CRIMINAL

2Cellos na rođendanu Eltona Johna tulumarili s Quincyjem Jonesom

Luka Šulić (26) i Stjepan Hauser (27) imali su priliku družiti se s poznatim producentom na rođendanskoj zabavi Eltona Johna (67) u Las Vegasu.

Quincy Jones (81) poznati je producent koji je, između ostalog, poznat i po suradnji s Michaelom Jacksonom čija je pjesma Smooth Criminal i proslavila 2Cellose te koju su poznati violončelisti i odsvirali pred mnogobrojnim gostima.

Zapravo kad malo bolje razmisliš, da nije njega, ne bi bilo ni nas, jer upravo je on taj koji je producirao najvažnije i najprodavanije albume Michaela Jacksona (Thriller i Bad). To uključuje i pjesmu Smooth Criminal koja nas je proslavila – izjavili su 2Cellos te nastavili:

– Napokon smo imali priliku upoznati čovjeka koji je stvorio povijest, koji je stvarao takva remek dijela! Bio je neopisiv osjećaj družiti se s njim! Uz to je bio toliko ljubazan, drag i pristupačan da se čak trudio pričati s nama hrvatski! Pokušao se sjetiti svih riječi koje zna baš kao i svega sto zna o našoj zemlji, a znao je puno – rekli su Luka i Stjepan.

Violončelisti su, osim Quincyja Jonesa, te večeri upoznali i Brandona Flowersa (32), frontmena The Killersa.

Luka i Stjepan između nastupa rade i na novom albumu koji bi trebao biti objavljen do kraja godine, a aktualni singl Thunderstruck na Youtubeu je pogledan gotovo 14 milijuna puta.

Linker
27. travanj 2024 22:56