PR
POZNATE HRVATICE I MODA

5 domaćih zvijezda položilo je modni ispit s odličnim

Brojne domaće zvijezde pojavile su se na događanju koje je okupilo sve obožavatelje Hermes satova i pritom pokazale svoja nova ljetna izdanja i omiljene boje za nadolazeću sezonu.

Bio je ovo pravi test za naše glumice i voditeljice koje su ga sve redom uspješno položile.

Lijepa Ecija Ivušić odjenula je haljinu bez naramenica u popularnoj boji pudera koja je na sebi imala zanimljiv detalj – resice – najveći ovosezonski trend.

Foto: PR

Glumica Katarina Baban zna kako je šorc veliki hit ove sezone i rado viđen odjevni predmet u večernjim i svečanijim varijantama. U kombinaciji s bluzom čipkastih rukava, glumica je pokazala kako se dva velika trenda mogu lako kombinirati.

Foto: PR

Korana Gvozdić odjenula je vrlo hrabru kombinaciju – trendovske široke, tzv. palazzo hlače zanimljive dužine, a kombinirala ih je s jednostavnom bijelom majicom. Posebnijem dojmu cijele kombinacije doprinosi i pismo torbica te jednostavna Koranina frizura.

Foto: PR

Mlada Petra Kurtela poznata je po svom odličnom modnom stilu pa je tako i ovoga puta oduševila. U bijeloj haljini boho stila zračila je jednostavnošću i ljetnom opuštenošću, a odabirom kaubojskih gležnjača pokazala je kako prati svjetske modne trendove.

Foto: PR

Tina Katanić najbolje se osjeća u kratkim haljinama. Odabirom jednostavne crne kombinacije s nekoliko detalja u boji, Tina je ostala dosljedna svom stilu i ponovno izgledala romantično i zavodljivo, kao i uvijek.

Foto: PR

Linker
25. travanj 2024 10:59