VESELI BOŽIĆ

5 ideja za kićenje božićnog drvca

Uz 5 ideja za kićenje božićnog drvca možete kombinirati ukrase za svaki džep i ukus!

Dosta vam je klasičnog kombiniranja kuglica, ili tek morate u kupovinu božićnih ukrasa? Evo nekoliko jednostavnih ideja za kićenje božićnog drvca, pa odaberite nešto u vašem blagdanskom duhu, piše portal She.hr.

Sve za vesele blagdane pronađite u Gloria Shopu

1. Mašne su hit Veliki modni hit sezone su mašne, pa zašto ne obući i vaše božićno drvce u nešto slično. Najbolja boja za mašne je crvena, posebice ako vam je drvce zeleno, al to ne mora biti pravilo. Kombinirajte boje po želji, a možete u svoj dom unijeti šarenilo pa odaberite razne nijanse mašni, a najsjajniju stavite na vrh.

2. Vintage Božić Ako ste ljubitelj starinskog štiha, evo nekoliko ideja za vaše vintage drvce. Ako posjedujete stare fotografije, pisma i razglednice, napravite od njih ukrase tako da ih probušite i objesite ili pak nalijepite na kuglice decoupage tehnikom. Za potpuni vintage doživljaj na drvce možete objesiti bijele gumbiće ili starinske ključeve.

3. Hrana na stolu i drvcu Lijepa kombinacija na zelenom drvcu mogu biti lanci od kokica, brusnica ili šipka. Crveno bijela kombinacija će izgledati veselo i lijepo.

4. Morski Božić Iako more više podsjeća na ljeto, ako ste ljubitelj obalnog štiha, ukrasite svoj dom u morskom stilu. Školjke, veće i manje, savršen su ukras, a na vrh možete staviti morsku zvijezdu, naravno osušenu.

5. Poklončići i zvončići Za veselo božićno drvce izaberite zvončiće te poklončiće koje je potrebno umotati u sjajne papire i staviti im mašnice. To će biti jedno šareno i veselo drvce.

Izvor: She.hr

Linker
13. travanj 2024 15:29