ZVJEZDANA LJUBAV

5 vrsta holivudskih parova

O nekim holivudskim ljubavima znamo sve, a o nekima gotovo ništa, neke zvijezde raspoloženo pričaju o svom seksualnom životu, neki se boje čak i na crvenom tepihu pojaviti zajedno, a nije rijetkos da se par zaklinje na vječnu ljubav i topi od toplih riječi u izjavama da bi nekoliko mjeseci kasnije objavili razvod i razvlačili prljavo rublje po medijima.

Internetska stranica s karikaturama slavnih But You’re LIke Really Pretty analizirala je holivudske ljubavi i parove podijelila u pet tipova:

1. LUDO ZALJUBLJENI Oni u intervjuima često otkrivaju svoje intimne tajne, naglašavaju kako su ludo zaljubljeni, međutim njihovu ljubav prate skandali i glasine. No, bez obzira na sva govorkanja, ostaju zajedno. Takav par su Will Smith i Jada Pinket Smith, Sharon i Ozzy Osbourne, Melanie Griffth i Antonio Banderas te Halle Berry i Olivier Martinez.

2. ZAUVIJEK ZAJEDNO Postoji nekoliko slavnih parova čija ljubav traje i po nekoliko desetljeća – to su parovi koji dijele interese, stil života i općenito su u svemu skladni. Najbolji primjeri su Beyonce i Jay Z, Victoria i David Beckham, Kurt Russel i Goldie Hawn te Gwen Stefani i Gavin Rossdale.

3. BORBA ZA PREVLAST Kad se spoje dvije velike zvijezde nastane par koji obično vrlo brzo dobije zajednički naziv u medijima, poput Brangeline. Kod takvog se para često događa borba za prevlast odnosno partneri se ponekad natječu tko će biti popularniji, uspješniji i pristniji u medijima. Najbolji primjer su Brad Pitt i Angelina Jolie, ali takav par su bili i Tom Cruise i Katie Holmes te Jennifer Lopez i Marc Anthony dok su bili zajedno.

4. PUSTITE NAS NA MIRU Ovaj tip zvjezdanog para neće pričati javno o svojoj vezi, čak će se rijetko pojavljivati zajedno na crvenom tepihi i u službenim prigodama. Medijima su dosadni, ali veze su im, zasad, stabilne – Gwyneth Paltrow i Chris Martin, Jennifer Aniston i Justin Theroux, Justin Timberlake i Jessica Biel samo su neki od primjera.

5. LOŠE IM SE PIŠE Kolikod tvrdili da se vole ili se trudili ostaviti dojam da su sretni, neki parovi otpočetka veze ostavljaju dojam kao da su krivo spojeni ili da je samo pitanje vremena kad će se veza raspasti – obično jedan od partnera ima problematičnu ljubavnu prošlost ili su mu prijašnje veze bile kratke i neobavezne. U skupinu krivo spojenih spadaju Ashton Kutcher i Mila Kunis, Kim Kardashia

n i Kanye West, Tiger Woods i Lindsey Vonn kao i George Clooney i bilo koja od njegovih mnogobrojnih djevojaka.

Linker
26. travanj 2024 03:31