PLODNA PROŠLOST

Adele nije znala da joj dečko ima dijete s drugom ženom

Novi dečko pjevačice Adele (23), ekološki aktivist i poduzetnik Simon Konecki (37), ima dijete s drugom ženom. Simon je, naime, bio u braku sa stilisticom Clary Fisher od ljeta 2004. godine i s njom ima petogodišnju kćer. Supružnici su se razišli 2010. godine, ali razvod još nije okončan.

“Swampy”, kako prijatelji zovu korpulentnog momka koji je osvojio srce mlade soul dive, u vrijeme vjenčanja bio je direktor investicijske tvrtke EBS, dok je Clary Fisher dovršavala studij modnog dizajna u Londonu. Par se kretao u visokim društvenim krugovima, a Simon je posebno blisko prijateljevao s Lucasom Whiteom, plejbojem i sinom bogatog industrijalca lorda Whitea. Lucas i Simon odlučili su napustiti poslovno središte Londona kako bi osnovali novu ekološki osviještenu kompaniju, no taj je potez ugrozio Simonov brak. Iako su dobili kćer, nakon preseljenja u Brighton Simon i Clary ipak nisu mogli pregrmjeti svoje nepomirljive razlike, pa su pošli svaki svojim putem.

Prije nekoliko mjeseci britanski pjevač Ed Sheeran upoznao je Adele, osvajačicu Grammyja koja se još oporavlja od operacije glasnica, sa Simonom . Njihova veza za sada prkosi razlici u socijalnim zaleđima. Adele je, naime, podigla samohrana majka koja joj nije mogla priuštiti bolje od državne škole u Tottenhamu, dok je Konecki polazio prestižni koledž Eton.

Linker
19. travanj 2024 20:43