PRETPLATA NA NAGRADE

Adele: Oscara ću proslaviti s dečkom i čašom šampanjca

Britanska glazbenica Adele (24) s producentom Paulom Epworthom primila je Oscara u kategoriji najbolje izvorne pjesme. Nagrada ne čudi budući da je “Skyfall” po mnogima jedna od najboljih tema za filmove o Jamesu Bondu, a Adele ju je sama napisala i izvela.

Je li istina da ste pjesmu snimili u deset minuta? – Ne. Samo smo prvi nacrt tako brzo napravili. Dobri smo, ali nažalost ne toliko.

Već imate Grammyje i Oscara, nedostaju vam još Emmy i Tony. Kako ih planirate zaraditi? – Ne znam. Možda ću se pojaviti na HBO-u kao Beyoce. A za Tonyja nisam sigurna. Možda će netko jednoga dana htjeti da napravim mjuzikl, ali trenutno mi to nije u planu.

Nedavno ste posjetili Robbieja Williamsa pa biste možda s njim mogli raditi na mjuziklu. – Ne vjerujem. Robbie i ja zajedno uživamo u roditeljstvu. Njegova djevojčica je samo dva tjedna starija od moga sina. To je vrlo zabavno. On je već profesionalac u tome.

Gdje ćete večeras slaviti? – Mislim da ću skoknuti do zabave Vanity Faira. To bi bilo zgodno. Budući da moram ustati u 6 jedna čaša šampanjca dovoljna je da me obori s nogu. Nadam se da će i moj dečko biti tamo.

S Epworthom ste radili i “Rolling in the Deep”… – Paulu obično dođem s idejom, on već ima svoju, pa ih zajednički bacimo na papir i čuda se dogode, kao sa “Skyfall” i “Rolling in the Deep”. Morate biti iskreni s osobom s kojom surađujete, pa sam tako Paulu plakala o svom bivšem dečku prije negoli je “Rolling in the Deep” nastao.

Linker
20. travanj 2024 13:28