Sipa/Cropix
SVE ZA LJEPOTU

Ako nemate 12 godini ili ako niste Gisele, važno je imati maskaru i ruž svaki dan

Kolumbijska glumica, koja je trenutno najplaćenija televizijska glumica zahvaljujući ulozi u nagrađivanoj seriji Moderna obitelj, često ističe da joj je dobar izgled jako važan.

U razgovoru za InStyle Sofia Vergara rekla je kako je za zdravlje i ljepotu spremna učniniti aspolutno sve, pa je tako ispričala da čim čuje da je nešto dobro i zdravo, poput naprimjer chia sjemenki, za koje je nedavno čula, odmah to nabavi.

Ista je stvar i s proizvodima za njegu:

– Kada neka divna žena poput naprimjer Christie Brinkley govori koje proizvode koristi, ja ih odmah idem kupiti, luda sam za kozmetikom i isprobavam apsolutno sve – iskreno je priznala Sofia.

Na pitanje o plastičnim operacijama glumica odgovorara “Zašto ne”, no kaže kako je ipak potrebno dobro razmisliti prije toga. Njezin je recept zasad – samo šminka.

– Ako nemate 12 godini ili ako niste Gisele, važno je imati maskaru i ruž svaki dan. To doista pomaže da izgledate znatno bolje – savjetuje Sofia.

Kao pet stvari bez kojih ne može glumica je navela anti-age kremu, kremu za sunčanje, ruž, šampon za kosu s mirisom jabuka i blender u kojem miksa zeleno povrće.

Linker
26. travanj 2024 01:32