Sipa/Cropix
BICIKLIRANJE U KRIVOM SMJERU

Alec Baldwin progovorio o svom uhićenju na Twitteru

Poznati glumac uhićen je zbog vožnje bicikla u krivom smjeru i zbog vikanja na policajce, a nakon što je pušten iz pritvora glumac je odlučio putem Twittera reći sve što misli o događaju.

Aleca Baldwina (56) zaustavila je njujorška policija zbog vožnje bicikla u krivom smjeru. Slavni glumac, poznat po svojoj nagloj naravi, sa sobom nije imao nikakve identifikacijske dokumente te je zbog traženja istih poludio na policajce.

Zbog svega toga priveden je u policijsku postaju gdje je navodno upitao službenika koliko godina imaju policajci koji su ga priveli, s obzirom da ga nisu prepoznali.

Poznati glumac je tijekom bicikliranja bio sam, a nakon puštanja iz pritvora odlučio je putem Twittera svima dati do znanja što misli o cjelokupnom događaju.

– New York je karneval gluposti kojem očajnički treba prihod i nastoji kriminalizirati ponašanje koje se nekada smatralo normalnim – jedan je od tweetova koje je Alec podijelio, a jasno je dao do znanja da nije vikao na policajce niti je tražio poseban tretman, te je optužio policajce da lažu kako bi se zaštitili.

Linker
27. travanj 2024 02:20