PLANIRANJE SA STILOM

Aleksandra Dojčinović ukrasila novo izdanje Ženskog rokovnika

Ženski rokovnik 2013. obnovljeni je, nadopunjeni i osvježeni godišnji planer za organizaciju obaveza i aktivnosti u svakodnevnici svake žene. Jednu verziju korica ovogodišnjeg izdanja ukrasila je dizajnerica Aleksandra Dojčinović, vlasnica modnog brenda Lei Lou by Alex Dojčinović, što rokovnik čini još poželjnijim i naglašava trendovsku osviještenost njegove vlasnice.

Pored planera, rokovnik sadrži i ogledalo unutar korica, elastičnu trakicu za držanje olovke te mnoge zanimljive rubrike poput PMS kalendara, podsjetnika i uputa za samopregled grudi, liste za termine posjeta liječniku, sezonskih shopping lista, check liste za godišnji odmor, liste naslova knjiga ili filmova i tako dalje. Pored dizajna, dimenzije optimizirane za žensku torbicu navedenih rubrika ono su što Ženski rokovnik 2013 čini drugačijim od sličnih proizvoda na tržištu.

Izdanje Ženskog rokovnika za 2013. sadrži veći broj stranica, nove rubrike, veći broj stranica za bilješke i šest različitih verzija naslovnica. Rokovnik se iz godine u godinu razlikuje dizajnom, kako korica tako i unutrašnjosti. Unutrašnjost rokovnika pomalo podsjeća na ženske magazine, a korice su istaknute jarkim bojama.

Ženski rokovnik u potpunosti je osmišljen, dizajniran i proizveden u Hrvatskoj i svake godine unaprijeđen prema povratnim komentarima njegovih korisnica. Naklada Ženskog rokovnika svake je godine sve veća jer je idealan božićni i novogodišnji poklon, ali i vrlo praktičan dar za žene svih dobnih skupina u svakoj prilici.

Ženski rokovnik 2013. može se kupiti na sajmu Inerliber od 13. do 18. studenog, na prodajnom štandu u Arena Centru (25.11. – 25.12.) te od početka studenog u svim DM trgovinama u Hrvatskoj. Cijena mu je 89,90 kn.

Linker
04. svibanj 2024 20:16