Splash
COACHELLA FESTIVAL

Alessandra Ambrosio u hipijevskom izdanju

Slavna manekenka odlučila je uzeti odmor od brojnih snimanja i revija pa je s prijateljicama provela vikend na kalifornijskom Coachella festivalu.

Alessandra Ambrosio svoj je 33. rođendan odlučila proslaviti s najbližim prijateljicama na festivalu koji slovi kao jedan od najboljih na svijetu, a na kojem svake godine nastupaju aktualne zvijezde.

Brazilska manekenka uživala je na glazbenoj manifestaciji odjevena u hippie stilu – maxi haljinu kombinirala je s kaubojskim čizmama i smeđom torbom s resicama.

Splash

FOTO: Splash

Glazbeni spektakl u Kaliforniji Alessandru je inspirirao i za kreativnu i jedinstvenu manikuru s kojom se pohvalila putem Instagrama.

http://instagram.com/p/mtldgyKbrO/

Kada nisu uživale na koncertu, slavna manekenka i njezine prijateljice kratile su vrijeme kupanjem ili sunčanjem, a dio atmosfere s kalifornijskog odmora Alessandra je podijelila sa svojim obožavateljima.

http://instagram.com/p/mtBkLSKbsW/

Viktorijina anđelica odlučila je odvojiti malo vremena samo za sebe pa je tako njezin suprug Jamie Mazur ostao kod kuće kako bi pazio četverogodišnju Anju i jednogodišnjeg Noaha.

Linker
02. listopad 2022 08:36