JLP / X17online.com
OSTALA JE ISTA

Alicia Silverstone - djevojka s Beverly Hillsa 20 godina kasnije

Od filma Djevojke s Beverly Hillsa, koji je obilježio karijeru Alicije Silverstone (38) prošlo je točno dvadeset godina, a glavna protagonistica tinejdžerske komedije koja je ostala kultna za generacije odrastale u 9o-ima gotovo da se nimalo nije promijenila.

Plavokosa i plavooka glumica u šetnji sa sinom Bearom (4) i prijateljicom mamila je poglede svojim prirodnim i mladolikim izgledom.

PREMIUM EXCLUSIVE - Alicia Silverstone took her son Bear down to the Malibu Pier, with a couple girlfriends.  The group spent some time on the swings, enjoying the fresh air.  Alicia's family farm was the site of a recent police raid, with her brother being arrested for growing 181 marijuana plants.  Thursday, August 6, 2015  X17online.com
/ X17online.com

Foto: JLP

Alicia je vrhunac svoje karijere doživjela krajem devedesetih godina prošlog stoljeća kada je, uz već spmenuti film, glumila i u Batmanu i Robinu te par romantičnih komedija. Iako se i dalje gotovo svake godine pojavi u nekon filmu, ne ostvaruje zapaženije uloge.

Glumica je u braku s glazbenikom Christopherom Jareckim 10 godina, te je poznata po svom aktivizmu za zaštitu okoliša i prava životinja, a često je uvrštavana i na popise najljepših žena svijeta.

Linker
19. travanj 2024 15:30