OBITELJSKA DRAMA

Aljoša Vučković spašava kćer

Obiteljska drama Aljoše Vučkovića, poznatog beogradskog glumca splitskih korijena, čija starija kći već nekoliko godina ima problema s drogom, doživjela je novi dramatičan čin: 30-godišnja Leana završila je u pritvoru, a zatim je, prema sudskoj odluci, odvedena u zatvorsku bolnicu na liječenje od ovisnosti.

Kći Aljoše Vučkovića (63), nezaboravnog Ferate iz “Velog mista”, koji je prije tri godine glumio Ivicu Kincla u HTV-ovu serijalu “Obični ljudi”, također je glumica, a s ocem je zajedno zaigrala u Moliereovom “Građaninu plemiću” u njegovu matičnom kazalištu, Ateljeu 212. Ravnatelj Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu dr. Miodrag Anđelković potvrdio je za srpski list Alo! da je Leana Vučković njegova pacijentica i da se osjeća dobro.

Razlozi zbog kojih je mlada beogradska glumica upućena na liječenje u zatvorsku bolnicu, prema tumačenju pravnika, humani su i zdravstveni ako ju je policija zatekla prilikom kupnje narkotika ili dok je konzumirala drogu.

O kćerinoj borbi s ovisnošću Aljoša Vučković ne želi govoriti, ali njegovi prijatelji kažu da je očajan i potvrđuju da je ona već nekoliko puta bila na odvikavanju. Glumac i njegova supruga, Beograđanka Edita, prevoditeljica, s kojom je u braku 31 godinu i imaju još jednu kćer, 22-godišnju Saru, dizajnericu, svojski su se trudili da Leanu izvuku iz pakla droge.

Jagoda Zamoda

Sve o borbi glumčeve kćeri Leone s ovisnošću pročitajte u novoj Gloriji (br. 772) ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
17. travanj 2024 07:11