NAPREDNI MALIŠAN

Alyssa Milano: Naša beba progovorila je s četiri mjeseca

Glumica Alyssa Milano (40) pohvalila se američkim medijima brzim razvojem sina Mila kojeg je rodila u kolovozu 2011. Zvijezda “Čarobnica” i “Melrose Placea” te supruga glumačkog agenta Davida Bulgarija detaljno je opisala radosti odrastanja svoga prvog djeteta.

– Milo je počeo govoriti s četiri mjeseca, puzati s pet, a prohodao je na prvi rođendan. Valjda misli da mu je 12 godina – govori Milano i dodaje kako je Milo preuzeo najbolje od mame i tate.

– Nastupati i izvoditi voli već više negoli ja u njegovoj dobi. Prije nego što sam ga rodila mislila sam da djetetu nikad ne bih dozvolila da se bavi glumom, no sada sam shvatila da je naša uloga njegovati i poticati ono što Milo jest – objasnila je glumica i dodala kako je Milo od nje, osim ljubavi prema glumi, preuzeo i brigu za životinje koje obitelj uzgaja, pse, konje i kokoši.

Sretna majka Alyssa otkrila je kako ni širenje obitelji nije isključeno.

– Ne radimo na tome aktivno, ali nije ni da izbjegavamo, ako vam to ima smisla – smije se Alyssa koju obožavatelji željno iščekuju vidjeti u novoj seriji “Mistresses” čija se premijera očekuje u svibnju.

Linker
02. svibanj 2024 22:58