SAVRŠEN SPOJ

Amar Bukvić: Alma dominira u kuhinji, ali ponekad joj pomognem

Zagrebački glumac u razgovoru za Studio, prilog Jutarnjeg lista, progovorio je o svojim profesionalnim planovima i izazovima, ali i priznao jedan plan iz privatnog života – za ljeto, naime, planira vjenčanje s djevojkom Almom Vukičević.

Alma i Amar Bukvić upoznali su se prije dvije godine na rođendanskoj večeri zajedničkog prijatelja, košarkaškog reprezentativca Damjana Rudeža.

On je zbog kazališnih obaveza već kasnio, a ona je skoro bila na odlasku. Odmah je znao da je ne smije pustiti da samo tako ode. Godinu dana kasnije su se zaručili i to na Almin 26. rođendan, a ove godine planiraju izreći sudbonosno ‘da’. Budući da su oboje iznimno zaposleni, najsretniji su vikendima, kada napokon mogu biti opušteni i zajedno.

– Živim za buđenje bez budilice i zajednički doručak. Alma je odgojena tradicionalno i ne očekuje od mene da svakodnevno obavljam, nazovimo to tako, ženske kućanske poslove, no to ne znači da joj ponekad ne pomognem. Ali evo, sretan sam što se mogu pohvaliti kako je kuhinja prostor kojim ona izvrsno dominira. Uostalom, koji muškarac ne bi bio sretan s dalmatinskim i hercegovačkim specijalitetima? – priznao je Amar za Studio .

Linker
30. travanj 2024 02:38