POSVE OSOBNO

A'marie zmijskom kožom ukrasila naočale

Iako je postala gotovo zaštitni znak modne manifestacije CroA Porter, zagrebačka dizajnerica Ana Marija Brkić, svoju je novu kolekciju za jesen i zimu ’09/10 odlučila predstaviti na potpuno nov način.

U intimnoj atmosferi svog dućana u zagrebačkoj Gundulićevoj ulici, dizajnerica koja nastupa pod imenom A’marie, pokazala je kolekciju inspiriranu transformacijom. Odjevni komadi, zahvaljujući ušivenim žicama, mogu se namještati u skladu s ukusom i željama onoga tko ih nosi.

– Zasitila sam se revija, pa sam se odlučila za individualniji pristup. Želja mi je bila da posjetitelji vide modele uživo te da na neki način dožive koliko je truda uloženo u njihovu izradu – izjavila je dizajnerica.

Pored odjevne kolekcije u kojoj su se našle haljine, košulje, hlače, baloneri, kaputi, poseban naglasak Ana Marija Brkić stavila je na liniju modnih dodataka. U liniji nakita, simbiozu tvore različiti elementi kao što su drvo kestena, inoks, srebro i poludrago kamenje u kombinaciji sa svilom dok liniju remenja čine kožni remenčići koji također prate osnovnu nit same kolekcije: transformaciju i multifunkcionalnost.

Modne sladokusce posebno će oduševiti nova sezona sunčanih te posebno optičkih naočala, načinjenih od titanija te ukrašenih originalnom zmijskom kožom.

Barbara Ivezić

Linker
01. svibanj 2024 23:44