Splash
LJUBAV CVJETA

Amber Heard ne napušta postaranog Johnnyja Deepa

Zaručnica slavnog glumca ne odvaja se od njega i čini se da joj njen drago nije ništa manje privačan ni u postaranom izdanju koji je dio njegove nove filmske uloge odnosno imidž u filmu Black Mass.

Amber Heard (28) došla je posjetiti Johnnyja Deepa (51) i to baš zadnji dan snimanja kriminalistične drame u kojoj je Johhnyju partnerica Sienna Miller. Na setu u Bostonu Johnny se džentlmenski odnosio prema svojoj mladoj zaručnici i u pauzi joj se maksimalno posvetio.

Foto: Splash

Amber i Johnny upoznali su se na snimanji filma The Rum Diary i zajedno su od 2012. godine. Na Božić 2013. slavni glumac zaprosio je svoju djevojku i otada su i zaručeni. Mlada glumica par godina je provela u vezi s fotografkinjom Tasyom van Ree, a o svojoj seksualnoj orijentacija izrazila se sljedečim riječima:

– Ne želim se etiketirati kao hetero, homo ili biseksualna osoba. Imala sam uspješnih veza s muškarcima i ženama; nije bitno kojeg su spola, ja se zaljubim u osobu – izjavila je Amber svojedobno.

Čini se da se ovaj glumački par dobro nadopunjuje jer ni Johnny ne mari previše za tradiciju i konvencionlano ponašanje pa je tako neko vrijeme nosio Amberin zaručniki prsten jer je njoj bio prevelik.

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
27. travanj 2024 01:34