OSKAROVSKI PARTY

Američka glumica Natasha Alam u haljini Martine Felje

Među haljinama najpoznatijih svjetskih modnih dizajnera koje su holivudske zvijezde odjenule najprije na 83. dodjelu najprestižnije filmske nagrade te na brojne partyje poslije dodjele, našla se i jedna hrvatske dizajnerice Martine Felje(34).

Plavu satensku haljinu s ručno izvezenim Swarovski kristalima u obliku koralja i printovima tropskih ribica koje je dizajneri­ca sama izradila, na jedan od oskarovskih partyja odjenula je glumica Natasha Alam, najpoznatija po ulogama u TV serijalima “Okus krvi” i “CSI: Miami”.

Nekoliko dana ranije, na Red Carpet Partyju u losanđeleskom hotelu Four Seasons, glumica je također odjenula haljinu zagrebačke dizajnerice – ovaj put izrađenu od svijetlo zelenog tafta s ukrasnim pojasom od zelene satenske trake ukrašene zelenim Swarovski kristalima sa zanimljivim donjim dijelom od organdija ručno našivenim na haljinu

Iako ovo nije prvi put da svjetske zvijezde nose njezine haljine – na prošlogodišnjem partyju u kanskom Vip Clubu njezinu haljinu nosila je trendsetterica Paris Hilton, a neke od njenih mušterija su i glumice Shawn Robinson, Bai Ling, Julia Voth i Shannen Doherty te pjevačica Kesha – Martini Felji uvijek je drago vidjeti svoje kreacije na poznatim ženama.

– Do suradnje s Natashom Alam došlo je tako što je njezin stilist došao u moj losanđeleski showroom i odabrao te dvije haljine koje su Natashi pristajale kao salivene -objasnila je Martina Felja.

Iako je običaj da velike zvijezde na oskarovske partyje odjevaju kreacije koje su posudili, Martina se pohvalila kako je glumica njezine obje haljine kupila.

Zagrebačka dizajnerica, koja se prije šest godina zbog ljubavi odselila u talijanski gradić Ferraru, gdje ima modni atelje, svoju će novu kolekciju prikazati na predstojećem Dove Fashion.hr-u a njezine modele moguće je kupiti i u zagrebačkoj Skelinskoj uklici u dućanu “Firlefanci”.

Barbara Ivezić

Linker
19. travanj 2024 06:54