PRED OGLEDALOM

Ana Gruica: Ne trebam pripreme za vjenčanje

Otkako je prije nekoliko godina s manekenske piste prešla na kazališne daske, Ana Gruica (27) – koja nastupa na Splitskom ljetu s predstavom ‘Ribarske svađe’ – postala je prava ovisnica o fitnessu. Dobra kondicija ključna je za uspjeh u njenoj profesiji pa ne žali sate koje svaki dan provede vježbajući na spravama.

Zahvaljujući svojoj posvećenosti tijelu, Ana je upoznala Dijana Jahjefendića, profesionalnog bodibildera i vlasnika fitness centra Dijan Fit, s kojim planira vjenčanje u rujnu.

Jeste li već odabrali vjenčanicu? – Sve sam dogovorila s Matijom Vuicom, koja će mi je šivati.

Kako se pripremate za taj poseban dan? – Ne trebam posebne pripreme jer kontinuirano cijeli život radim na sebi. Prije sam plesala balet, a sada idem na fitness. Uz to barem jednom tjedno odlazim na tretmane lica i tijela u splitski salon Calina.

Gdje inače kupujete odjeću za svečane prigode? – U Splitu, Zagrebu, Ljubljani… Nekoliko puta sam obavila odličan shopping u Kijevu, kad sam bila u posjetu prijateljici.

Kako se najčešće šminkate? – Make-up mi ovisi o prigodi i o tome što ću odjenuti. No, moj je princip uvijek isti – da šminkom naglasim samo jedan dio lica, oči ili usne. Ipak, katkad uživam na sebe staviti kompletnu scensku šminku.

Je li se vaš način njege promijenio u odnosu na ranu mladost? – Ovo sam se ljeto napokon riješila preparata za samotamnjenje jer sam shvatila da je prirodna preplanula boja najljepša.

Čime njegujete kožu u ljetnim mjesecima? – Za lice koristim Maria Galland kremu na bazi kavijara, a za tijelo Kanebo emulziju za učvršćivanje te Collistar hidro-spray koji koži daje vlagu.

Mijenjate li često frizure? – Nekada jesam, a posebno sam voljela mijenjati boje. No, ova sadašnja je najbliža mojoj prirodnoj nijansi. Na kosu posebno pazim i uvijek pri ruci imam silikonska ulja, emulzije s kristalima, vitamine… najčešće od Kerastasea.

Što vam je posljednje darovao zaručnik? – Moj omiljeni ljetni miris, Dolce & Gabbana Light blue. Dijan je vrlo darežljiv, a kako zna da parfeme obožavam, svako me malo iznenadi nekom novom bočicom.

Smeta li vam ako vaš muškarac nije njegovan? – Dovoljno mi je da bude čist i uredan te da ima zdrav osmijeh.

Dolores Tolić

Linker
02. svibanj 2024 02:33