PRED OGLEDALOM

Ana Radišić: Naočale su moj zaštitni znak

Riječanka Ana Radišić vrlo je svestrana 25-godišnjakinja: studira pravo, radi kao voditeljica na TV postaji Croatian Music Channel, a planira se i profesionalno baviti glumom, koja joj je godinama hobi. Jednako šarolik je i njen modni izričaj: u Aninom ormaru ima traperica, bermuda, kratkih haljinica, cipela s ravnim potplatima, ali i glamuroznih kreacija te vrtoglavo visokih štikli, u kakvima je vodila ovogodišnji CMC festival u Vodicama.

NAOČALE Prije nekoliko godina počela sam nositi naočale za vid i one su postale moj svojevrsni zaštitni znak. U ovom trenutku imam desetak okvira raznih boja, koje mijenjam ovisno o odjevnoj kombinaciji. A što se odjeće tiče, glavni kriterij po kojem je biram je – udobnost, pogotovo otkako živim na relaciji Rijeka-Zagreb pa sam neprestano u autobusu ili automobilu.

U NARANČASTIM TONOVIMA Na preporuku stilista sa CMC-a, prije pola godine od prirodne plavuše postala sam crvenokosa. Ta bakrena nijansa motivirala me da obnovim svoju kozmetičku torbicu – narančastim sjajilima i ruževima za usne te Bourjois rumenilom u boji breskve.

PUTOVANJA Zadnji novčić potrošila bih na putovanja. Destinacija broj jedan mi je London zbog odličnog shoppinga te bogate kazališne ponude. Prošle jeseni u kazalištu Prince of Wales gledala sam mjuzikl o Beatlesima, ‘Let It Be’.

UMJETNO SUNCE S tenom nemam problema, no zbog teške televizijske šminke svaka dva mjeseca odlazim u kozmetički salon na čišćenje lica. Pažljivo biram i ‘čistače’ za svakodnevnu njegu, a najviše mi odgovaraju preparati Avene jer sadrže termalnu vodu. Njihovu kremu za lice sa zaštitnim faktorom 20 koristim i kad idem u solarij, koji mi je u ovo doba godine obavezan. Želim postići blago preplanulu put, a za to mi je dovoljno četiri-pet sunčanja u solariju.

MIRIS Parfemi su mi jako važni, oni su mi svojevrsni podizači raspoloženja. Trenutačno me podižu Lancome Miracle i Dior Addict, kojima je zajednička puderasta, nježna nota.

Foto: Saša Burić

Linker
30. travanj 2024 14:48