SAMO U GLORIJI

Ana Rucner: Moja istina o Niki Buliću

Zagrebačka čelistica tri godine svirala je na promotivnim nastupima za Turističku zajednicu Zagreba i Hrvatsku turističku zajednicu, a ovih dana, godinu nakon raskida te uspješne suradnje medije pune napisi kako je u tri godine dobila 5,3 milijuna kuna.

Ana Rucner prvi put za Gloriju govori o skandalu zbog milijunskih troškova te otkriva kako je njezin odnos s bivšim direktorom Hrvatske turističke zajednice Nikom Bulićem utjecao na brak s pjevačem Vladom Kalemberom.

– Ne znam kako su u Turističkoj zajednici Hrvat­ske došli do te računice i što su sve zbrajali, ali u mene nije investirano pet milijuna ničega, već se ulagalo u promociju Hrvatske – govori Ana Rucner dok na pitanje o visini svog honorara odgovara:

– Između 19 i 25 tisuća kuna, ovisno o nastupu, ali to je bruto iznos od kojeg treba oduzeti porez i sva davanja, jer je svaka kuna išla preko računa, a morala sam pokriti i troškove menadžera, ton-majstora, novih žica, gudala, raznih “pedala” i drugih tehničkih pomagala, kao i snimanja pjesama u studiju te konačno i haljine u kojima sam nastupala. Sve to košta i sve sam to sama plaćala. Tako da mi je na kraju od svakog nastupa ostalo nekoliko stotina eura.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćeni dio teksta – veliki intervju u kojem Ana Rucner iskreno progovara o angažmanu za Hrvatsku turističku zajednicu, o tome kakav odnos ima s Nikom Bulićem, zašto misli da je u posljednje vrijeme meta raznih glasina te kako na sve te priče reagira njezin suprug Vlado Kalember potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 975) koje je na kioscima od 12. rujna.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
29. travanj 2024 10:23