Mirko Janković
I TO JE MOGUĆE

Andrej Dojkić i Kristina Krepela - uživali na izložbi s povezom na očima

Glumci Andrej Dojkić i Kristina Krepela s povezom na očima obišli su izložbu fotografija Peter Lindbergh – Images of Women & The Unknown koja je postavljena u zagrebačkom HDLU ili popularno zvanoj Džamiji.

Na taj način dvoje glumaca dalo je podršku društveno-odgovornom projektu u sklopu Lindbergove izložbe u kojem su organizatori izložbe u suradnji s Hrvatskom udrugom za školovanje pasa vodiča i mobilitet te uz stručnu i savjetodavnu pomoć Tifološkog muzeja, uz već organizirane vođene ture u pratnji kustosa, uveli i ture kroz izložbu za slijepe i visokoslabovidne osobe.

Time je omogućeno da izložbu 150 fotografija Petera Lindbergha, jednog od najvećih i najpoznatijih fotografa današnjice, slijepe i visokoslabovidne osobe dožive kroz priče kustosa!

Izložba na kojoj se mogu vidjeti neke od najpoznatijih svjetskih modnih fotografija ostaje otvorena do 10. svibnja 2014. godine kada se očekuje i 10 000. posjetitelj koji će biti i prigodno nagrađen. Zadnjeg dana izložba će biti otvorena do ponoći.

Foto: Mirko Janković

Linker
23. travanj 2024 22:15