AFP/ John Stillwell/Cropix
S KRALJEVSKIH DVORA

Anegdota o princu Georgeu obradovala i nasmijala obožavatelje

Iako je prije svog drugog rođendana proputovao brojne zemlje, maleni princ ipak je malo zbunjen po pitanju osnova geografije pa je izazvao brojne simpatije među obožavateljima kraljevske obitelji.

Budući kralj Engleske u lipnju će proslaviti svoj drugi rođendan i već uživa u otkrivanju novih stvari i pojmova koji ga okružuju.

Javnost je stoga oduševila anegdota koju su čuli o princu Georgeu pa ju i dalje prepričavaju.

Claudia Gordon, savjetnica za luksuzna putovanja, provela je neko vrijeme s kraljevskom obitelji i otkrila kako znatiželjni Princ uživa provodeći vrijeme sa svojom majkom, vojvotkinjom Catherine (33).

– U jednom od naših razgovor Vojvotkinja je ispričala kako je nedavno pred malenim princom rekla da je princ William u posjeti Kini, na što je maleni princ odmah otvorio vrata vitrine (engleski china cabinet) i zaključio kako ga ipak nema tamo – ispričala je Claudia i oduševila brojne obožavatelje kraljevske obitelji koji se vesele svakoj vijesti sa dvora.

– Vojvotkinja se nakon toga našalila i zaključila kako bi trebali ubrzo početi raditi na boljem poznavanju geografije – dodala je savjetnica za luksuzna putovanja i dodala kako se Vojvotkinja za sada povlači iz javnog života jer je u pripremama za porod koji bi se trebao dogoditi kroz koji tjedan.

Linker
19. travanj 2024 11:34