HLADNA ELEGANCIJA

Angelina i Brad izgledaju savršeno

Kao brižni roditelji šestoro djece, holivudske zvijezde Angelina Jolie i Brad Pitt, uz prenatrpane radne rasporede, rijetko dobiju priliku izaći sami i savršeno sređeni.

Međutim, ovaj vikend odvojli su par sati kako bi obišli novi postav losanđeleskog Muzeja suvremene umjetnosti. Na proslavi 30. godišnjice otvaranja muzeja, glumački par je razgledao i djela kultnih modernih umjetnika, kao što su Jackson Pollock i Mark Rothko.

Angelina je blistala u Armani Prive elegantnoj crnoj večernjoj haljini, a Brad, koji se sve više približava imidžu Grizzlya Adamsa, pospješio je svoj ležerni look crnim odijelom slavnog dizajnera Toma Forda. Iako savršeno dotjerani, djelovali su i savršeno distancirano, naime, nijednom se nisu dotakli. Suzdržanim držanjem samo su pospješili nagađanja o raspadu svoje veze.

Ipak, iako nisu međusobno puno komunicirali, ostatak večeri za njihovu, kao i za atmosferu među ostatkom uzvanika, pobrinula se njujorška ekscantrična zvijezda, pjevačica Lady Gaga. Na zabavi su se pojavili i britanski redatelj Guy Ritchie, pjevačica Gwen Stefani i glumica Kate Beckinsale koja je na domjenak stigla sa suprugom, redateljem Lenom Wisemanom.

Linker
27. travanj 2024 18:49