KONAČNO "DA"

Angelina i Brad popustili pritisku djece - ovo ljeto se žene

Američki mediji sve češće najavljuju vjenčanje Angeline Jolie (36) i Brada Pitta (48). Iako glasine o njihovom ulasku u braku nisu novost, američki tjednik US objavio je kako imaju potvrdu iz tri različita izvora da će glumačke zvijezde uploviti u brak u narednih par mjeseci.

Oni, pak, o tome ne žele govoriti, već samo općenito odgovaraju na pitanja o datumu svadbenog slavlja, koje bi navodno moglo biti organizirano u renoviranom francuskom dvorcu Chateau Miraval u Corrensu.

– Djeca nas stalno pitaju kada ćemo se vjenčati, pa mi brak sve više postaje važan – izjavio je tako Brad Pitt (48) za USA Today. Na skorašnje vjenčanje posljednjih je mjeseci upućivalo nekoliko znakova. Prvo je glumica viđena sa zlatnim prstenom na desnoj ruci, što je tada pokrenulo glasine da je par možda ipak vjenčan, no vrlo brzo je vijest proglašena neistinitom. Zatim je Jolie, inače poznata po svojim tetovažama, na lijevu ruku nadodala zemljopisne koordinate Bradova rodnog mjesta (Shawnee, Oklahoma) na lijevoj ruci te ih tako pridružila oznakama rođenja svakog svojeg djeteta.

Linker
03. svibanj 2024 11:37