VESELA OBITELJ

Angelina i Brad uživali s djecom na plaži

Dok su njihovi roditelji Angelina Jolie i Brad Pitt lagano ispijali pića na privatnoj zabavi u Malibuu, Maddox (8) i Pax (6) odlučili su iskoristiti činjenicu da je zabava na plaži te otvoriti sezonu kupanja. Mališani su doista uživali u morskim igrama, a pritom se nisu ni obazirali na roditelje i njihova “odrasla posla”.

Toplo sunce i lagani valovi ponudili su im savršeno igralište, a njih dvojica kao da su se natjecali tko će više uživati. Tako je Maddox u jednom trenutku počeo uzimati pijesak i od njega raditi kugle te ih bacati u daljinu, a Pax je vrlo brzo prihvatio izazov. Naravno, dvije godine mlađi brat nije mogao nadmašiti starijeg dječaka, no osmijesi na njihovim licima dovoljno su govorili da rezultat u toj igri nije bitan.

I dok su se oni, ne obazirući se na odrasle, zabavljali, njihovi roditelji budno su pratili svaki njihov pokret. Ostala djeca, Zahara (5), Shiloh (4), i 22-mjesečni blizanci Vivienne i Knox, ostala su kod kuće, a Angelina i Brad samo su slušali komentare ostalih gostiju – kako su dečki narasli.

Linker
02. svibanj 2024 12:29