Screenshot
O GLUMAČKOM POZIVU

Angelina Jolie: Djeci govorim kako gluma nije zdrav fokus u životu

Angelina Jolie (38) glumi ulogu glavne negativke u filmu Gospodarica zla, a na velikom platnu joj se pridružuje čak troje od šestero njezine djece. Kćer Zahara (9) i sin Pax (10) imaju samo male uloge statista, dok je najmlađa Vivienne (5) pred sobom imala pravi izazov.

Vivienne je igrala ulogu malene Princeze Aurore i trebalo joj je poticaja da odglumi svoj dio.

– Prvi zadatak bio je da uhvati leptira, ali joj se to nikako nije dalo – ispričala je Angelina na jednom od okruglih stolova povodom promocije filma te dodala kako se cijela obitelj angažirala oko toga da ju potaknu na izvršenje zadatka.

– Pokušavala sam ju nasmijati, skakala sam i plesala, a tata je s njom čak stajao na rubu litice s koje je trebala skočiti. Braća i sestre su je također ohrabrivali – kaže slavna glumica te dodaje kako je na kraju ipak uspijela, ali je nisu mogli nagovoriti da scenu ponovi još jednom.

Angelina Jolie in a scene of the film
/ LILO/SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Angelina je otkrila kako su scene vježbale i kod kuće, i pritom se odlično zabavljale.

– Pravile smo se da je to samo igra i bila sam iznenađena koliko dobro joj je išlo – kaže slavna oskarovka te naglašava kako ona i njen zaručnik Brad Pitt (50) ne žele da se njihova djeca posvete glumi:

– Želim da glume isključivo radi zabave, a kada budu stariju i ako se budu željeli time baviti, moj jedini uvjet će biti da im gluma ne smije postati glavna opsesija – objasnila je.

– Moja djeca sudjeluju u raznim aktivnostima jer mislim kako gluma nije zdrav fokus u životu – zaključila je Angelina.

Linker
26. travanj 2024 12:04