OBIČNA MAMA

Angelina Jolie: Pax kuha bolje od mene

Najveća ženska holivudska zvijezda Angelina Jolie (35) dala je intervju za časopis Vogue u kojem je otvoreno pričala o obiteljskom životu i atmosferi koja vlada u zvjezdanom domu nje, Brada Pitta i njihovo šestero djece. Prema Angelini, njihov obiteljski život ne izgleda puno drugačije od bilo koje brojne obitelji, a tu su još i buldog Jacques i dvije dadilje koje s Paxom (6) i Maddoxom (9) pričaju na njihovim materinjim jezicima.

Otakd je prije devet godina usvojila vijetnamskog dječačića Maddoxom holivudska glumica je, kaže, sazrela i odrasla.

– Mislim da je djelomično i on odgojio mene. Kad spremam doručak on me potiče govoreći mi kako to dobro radim – rekla je Angelina, dodavši kako je gotovo pa navještiji kuhar u njihovoj obitelji Pax.

Četverogodišnja Shiloh iznenadila je majku nedavno kad je našavši mrtvu pticu poželjela – sačuvati ju kao kućnog ljubimca.

– Brad i ja organiziramo se tako da je jedan uvijek kod kuće s djecom u vrijeme kad drugi radi – rekla je Angelina, jedna od rijetkih holivudskih zvijezda koje svoju karijeru grade bez pomoći agenta i glasnogovornika.

Iako za svog supruga najviše ljubavi osjeća kad ga vidi s njihovo šestero djece, za njega je rekla kako je jako zgodan i najseksi muškarac.

Linker
02. svibanj 2024 09:39