VIDEOINTERVJU

Angelina Jolie: Sarajevo mi jako puno znači

­Holivudska glumica Angelina Jolie u tajnosti je došla na završnu večer Sarajevo Film Festivala, no jednom kada je stigla u Narodno pozorište, gdje je održana dodjela nagrada, kaos je bilo nemoguće izbjeći. Zajedno s nevjenčanim suprugom Bradom Pittom, Jolie je izazvala nezapamćenu pomutnju na festivalu, a sama je ugodno ostala iznenađena kada joj je uručena počasna nagrada Srce Sarajeva kao velikom prijatelju festivala i samoga Sarajeva.

Angelina Jolie i Brad Pitt došli u Sarajevo

– Sarajevo mi doista puno znači. Žao mi što moram tako brzo otići, ali vratit ću se ja opet – otkrila je Angelina Jolie u videointervjuu nakon dodjele nagrade.

Kao i uvijek, 36-godišnja glumica nije se voljela posebno isticati, pa je tako i na intervjuu došla sa Zanom Marjanović, članicom žirija i glavnom glumicom u njezinom redateljskom debiju “U zemlji krvi i meda”.

– Bilo je to divno iskustvo, jer sam imala divnu ekipu. Film smo napravili svi zajedno. Osjećala sam se kao da smo svi jedna obitelj i jako mi je drago što su me prihvatili u ovu obitelj -kazala je Angelina Jolie u Sarajevu.

Pogledajte cijeli videointervju:

­ ­

Pogledajte kako se Angelina Jolie skoro rasplakala primajući nagradu Srce Sarajeva:

­

Linker
25. travanj 2024 00:44