ISKRENI INTERVJU

Angelina Jolie se rasplakala pričajući o pokojnoj majci

Holivudska zvijezda Angelina Jolie sve rjeđe daje intervjue, ali je zato u njima sve iskrenija. Tako je i u razgovoru za američki magazin Parade, u povodu svog novog filma “Salt”, neočekivano otvoreno govorila o nevjenčanom suprugu Bradu Pittu , ljubavi, buntovnoj mladosti, djeci, Hollywoodu… No, najemotivniji dio intervjua svakako je bio onaj u kojem je govorila o pokojnoj majci Marcheline Bertrand .

– Majka nikada nije sebe stavljala na prvo mjesto. Na kraju mi je rekla da je najveći uspjeh biti majka. Sjećam se kada je pjevala u crkvi. Kako je bila lijepa! Palila sam svijeće s njom. Govorila je da ništa u životu nije propustila osim što nije upoznala svoju unučad. Kada je preminula, dovela sam svojeg sina u crkvu da zapali svijeću za nju – kazala je Angelina Jolie, kojoj su u tom trenutku zasuzile oči.

– Oprostite mi, ali toliko sam je voljela – ispričala se holivudska zvijezda za emotivni trenutak tijekom razgovora.

Jednako iskrena bila je dok je govorila o svojoj vezi s Bradom Pittom. Na novinarevo pitanje ostaje li u vezi s Pittom samo zbog djece, glumica ga je pogledala kao da je luđak.

– Djeca nas svakako povezuju, ali veza ne može opstati ako je samo zbog djece. Morate biti zainteresirani jedno za drugo i doista imati uzbudljive zajedničke trenutke. Mi to imamo. Brad i ja obožavamo biti zajedno. U tim trenucima uživamo i doista ih trebamo, pa se uvijek trudimo odvojiti vrijeme za sebe. Ako smo Brad i ja sretni, onda naša djeca imaju sretne roditelje, a to je nešto najbolje što im možemo dati – odgovorila je Angelina Jolie te dodala:

– Brad me u potpunosti poznaje, svaki dio mene. On me voli. Djeca me vole. Znaju sve moje mane i čudna ponašanja, i u potpunosti ih prihvaćaju. Zato se osjećam ispunjeno – rekla je slavna glumica.

Govoreći o paparazzima, Angelina je istaknula da pažljivo planiraju kada trebaju izaći iz kuće s djecom, ali da nisu previše opterećeni onime što se o njima objavljuje u medijima. No, zato pokušavaju da nikada ne budu predugo razdvojeni.

– Nikada nismo razdvojeni dulje od tri dana. I, zapravo, Brad i ja uopće ne izlazimo mnogo. Prilično smo kućni tipovi, pravi mama i tata u pidžamama – objasnila je Angelina Jolie te se ujedno osvrnula na svoju buntovnu mladost.

– Znala sam rezati se ili skakati iz aviona pokušavajući pronaći novi izazov, jer je ponekad sve ostalo izgledalo tako lagano. Tražila sam nešto dublje, nešto više. Sve sam pokušala, ali i dalje sam se osjećala zatočeno – objasnila je glumica, koja je 2000. dobila Oscara za ulogu u filmu “Prekinuta mladost”.

Linker
03. svibanj 2024 10:29