SVI JU HVALE

Angelina Jolie uživa u Budimpešti

Iako je pristup setu novog filma Angeline Jolie striktno zabranjen novinarima, nove informacije o redateljskom debiju popularne glumice svako malo dolaze iz Budimpešte. Naime, upravo tamo holivudska zvijezda snima film o ljubavnoj priči Muslimanke i srpskoga vojnika za vrijeme rata u Bosni i Hercegovini.

Tako su objavljene fotografije kuće koju je unajmila u Budimpešti, a koja, navodno, ima golemi vrt s umjetnim jezerom, a svoju je djecu upisala u školu i vrtić u glavnom gradu Mađarske. Tako će Maddox (9) i Pax (7) sljedeći tjedan krenuti u elitnu francusko-američku školu, dok će se Shiloh (4) i Zahara (5) zajedno družiti u vrtiću, koji je otvoren unutar iste škole. Nije poznato jesu li s mamom došli i dvogodišnji blizanci Vivienne i Knox ili su ostali s tatom Bradom Pittom u SAD-u.

Dok snima film, Angelina Jolie želi punu koncentraciju, pa djeca ne dolaze na set, a iznimku je napravila prije par dana kada ju je posjetio najstariji sin Maddox. Mađarski novinari doznali su da je glumica na snimanju vrlo smirena i da zna što želi, a prema cijeloj ekipi odnosi se vrlo prijateljski.

Mogu to potvrditi i stanovnici Budimpešte, prema kojima je Angelina, kad ju zaustave na ulici, također vrlo ljubazna. Njoj se posebno, pak, svidio povijesni ugođaj u gradu, a obožava slobodno vrijeme provesti u lokalnim kavanama, gdje su je već nekoliko puta primijetili kako sama ispija kavu.

Za glavnu glumicu u svojem zasad neimenovanom filmu, Angelina Jolie odabrala je sarajevsku glumicu Zanu Marjanović, koja ju je oduševila u bosanskom filmu “Snijeg”, a zapaženije ulogu imaju i popularni glumci Rade Šerbedžija i Branko Đurić Đuro.

Nakon snimanja u Budimpešti, ekipa filma trebala bi doći u Sarajevo, gdje će biti snimani eksterijeri.

Linker
08. svibanj 2024 14:08