BOŽIĆ NA PUTU

Angelina Jolie već je pripremila darove za djecu

Iako promovira film “The Tourist”, u kojem glumi s Johnnyjem Deppom , te vrijedno radi na svom redateljskom prvijencu bezimena ljubavna priča, holivudska glumica Angelina Jolie našla je vremena obaviti kupovinu božićnih darova za svoje šestero djece te ih sve upakirati.

– Sve sam upakirala i zamotala u ukrasni papir te pripremila čarape – rekla je Angelina tijekom intervjua za radijsku emisiju On Air with Ryan Seacrest.

Iako cijene miran obiteljski život, Jolie-Pittovi će božićne blagdane provesti pomalo nekonvencionalno – avanturistički.

– Otputovat ćemo s klincima u nasumce izabrani dio svijeta. Bit će to naša avantura jer volimo avanture – rekla je Angelina Jolie na pitanje gdje će njezina djeca točno otvarati darove, budući da žive na više adresa tijekom godine.

Jolie možda jednostavno nije željela svima otkriti gdje će obitelj Jolie-Pitt biti da bar tijekom blagdana imaju mira, no zato ne skriva kako se poslije praznika vraća punom parom na posao.

– U siječnju se zatvaram u montažu na nekoliko mjeseci, a već u proljeće će izaći nastavak animiranog filma “Kung Fu Panda”, u kojem posuđujem glas – najavila je glumica.

Linker
26. travanj 2024 09:42