BRAČNE VODE

Anita Dujić: Intimno vjenčanje na moru

Manekenka, blogerica i poduzetnica, a uskoro i filmska te televizijska producentica Anita Dujić (28) u rujnu sljedeće godine udat će se za dugogodišnjeg dečka Ivana Veljaču , dizajnera i rock glazbenika. Ne bude li nepredviđenih odgoda, bit će to 7. 9., točno na prvu godišnjicu zaruka.

– Bit će to intimno vjenčanje na moru, u užem obiteljskom krugu – otkrila je Anita.

Budući supružnici još nisu isplanirali detalje velikog dana, ali Anita zna da će joj vjenčanicu izraditi netko od hrvatskih dizajnera.

Ivana i Anitu često se zajedno može vidjeti na društvenim događajima, a bivša misica dragog prati i na nastupe s rock grupom “Skaut”. Usprkos tome, dio vremena nastoje provesti i odvojeno.

– Za vezu je jako bitno da svatko ima vrijeme za sebe, koliko god uživamo provoditi vrijeme zajedno. Iako se prema medijskoj slici može činiti da smo neprestano skupa, družimo se i svatko sa svojim prijateljima, a ponekad i putujemo odvojeno – objašnjava Anita Dujić, koja u sljedećoj godini priprema i velike poslovne korake.

– Volim modu i ostat ću s njome povezana, ali vrijeme je i za druge putove. Očekuju me projekti u produkciji filmova i serija – zaključila je Anita.

Linker
28. travanj 2024 07:05