PRVI PUT MAMA

Anja Alavanja je trudna i očekuje dječaka

Nedugo nakon što se u svibnju na egzotičnom Mauricijusu zavjetovala na vječnu ljubav svom 15 godina starijem partneru Željku Romcu, lijepa voditeljica Anja Alavanja (28) uskoro će postati i majka malom dječaku. Novopečeni bračni par očekuje dijete, a urednica na glazbenoj televiziji CMC trudna je pet mjeseci.

– Da, trudna sam, ne skrivam, vidi se. Nosim sina. Spremna sam, htjela sam to, a moj suprug još i više, tako da smo zaista bili presretni – potvrdila je Anja za Index.

Sretni par istaknuo je da se raduju prinovi i svojem prvom djetetu te da već razmišljaju o imenima. Koliko želi skladan brak i voli djecu, Anja je istaknula i prije nekoliko mjeseci u intervjuu za Gloriju te priznala da ju je Željko, gitarist u bendu Massima Savića, agronomom, magistra ekonomije i vlasnik tvrtke za uvoz i konzalting u poljoprivredi, osvojio svojom duhovitošću i strastvenošću:

– Priželjkujem skladan brak kakav imaju moji roditelji, Lidija, aranžerka izloga, i Boško, komercijalist. Obožavam djecu, a trenutačno sam zaokupljena nećakinjom Evom – rekla je voditeljica.

Malo prakse sa šestogodišnjom nećakinjom zasigurno će joj dobro doći, a Anja je rekla da zbog trudnoće neće zapostaviti obveze na Fakultetu političkih znanosti jer planira nastaviti s diplomski studijem.

Linker
25. travanj 2024 17:15