AFP/Cropix
TOP LISTA OVOG TJEDNA

ANKETA Top 3 modna izdanja vojvotkinje Catherine

Vojvotkinja od Cambridgea imala je tjedan ispunjen raznim događanjima – od premijere novog filma o Jamesu Bondu, podrške humanitarnoj udruzi Chance UK te svečane večere “100 Women in Hedge Funds” u Londonu, a na svakom je oduševila svojim modnim izborima.

Danska princeza Mary svrgnula ju je s trona modne ikone kraljevskih dvora, ali vojvotkinja Catherine i dalje privlači pozornost gdje god da se pojavi, a osobito je obožavana zbog čestog recikliranja modnih kombinacija.

Iako se tek nedavno vratila s porodiljnog, supruga princa Williama već ima ispunjen raspored kraljevskih dužnosti pa je tako s princem Harryjem i princem Williamom stigla na svečanu premijeru novog filma o Jamesu Bodnu, gdje je zablistala u lepršavoj plavoj haljini omiljene dizajnerice Jenny Packham.

FOTO: Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Idući dan vojvotkinja je oduševila odabravši za posjet humanitarnoj udruzi Chance UK sivu haljinu dizajnerice Orle Kiely čime je još jednom pokazala da je s razlogom zovu “štedljiva Kate”. Tu istu haljinu vojvotkinja od Cambridgea nosila je 2012. godine kada je posjetila Foundation for Children and The Arts.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Vojvotkinja Catherine iste je večeri, na Hedge Funds Gala Dinner u Londonu, iznenadila odabirom haljine cvjetnog printa modnog brenda Erdem. Dizajner Erdem Moralioglu je poznat po intenzivnim i upečatljivim cvjetnim uzorcima, a vojvotkinja je odabrala crvenu haljinu s printom orhideja i naglašenim rubom.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Linker
19. travanj 2024 19:41