SCREENSHOOT
U NOVOJ ULOZI

Anne Hathaway zvuči božanstveno dok reperske pjesme pjeva u Broadway stilu

Jimmy Fallon još jednom je uspio uvjeriti poznatu holivudsku zvijezdu da u njegovom showu The Tonight Show pusti glas i otpjeva nešto u sasvim drugačijoj interperatciji od orginalne. Ovoga puta publiku je oduševila glumica Anne Hathaway (31).

Lijepa glumica odjevena u elegantni crni kombinezon na jedno rame i srebrne cipele na petu, samopouzdano se popela na improviziranu pozornicu i pritom izgledala kao da je na domaćem terenu.

Iako još nije nastupala na Broadwayu, kako sama kaže, jer nije pronašla dovoljno zanimljiv projekt, pokazala je zavidan talent i vokalne mogućnosti dok je reperske pjesme pjevala u stilu mjuzikla.

– Hej Anne, što kažeš da im pokažemo malo glazbe sa Zapadne obale – rekao je Fallon, aludirajući pritom na reperske glazbene točke.

Hathaway je uz Fallona na glasoviru krenula s pjesmom Snoop Dogga, Gin and Juice, potom su prešli na 50 Centa i poznatu pjesmu In Da Club i završili klasikom Don’t Kill My Vibe, pri čemu je lijepa glumica pjevala redom proste stihove i imala vrlo ozbiljan izraz lica.

Nakon otpjevanog repertoara poslali su si poljupce, dok je cvijeće stizalo iz publike na pozornicu.

Linker
24. travanj 2024 06:19