GOLI NOGOMETAŠI

Annie Leibovitz ‘skinula’ Drogbu, Kaku i Ronalda

Svjetski poznata fotografkinja Annie Leibovitz, koja je prije par mjeseci završila na sudu zbog duga od 24 milijuna dolara, radi sve da se oporavi od financijskih problema pa je nedavno za lipanjsko izdanje američkog časopisa Vanity Fair snimila desetak poznatih nogometaša, piše Jutarnji list.

Putovala svijetom Među modelima našli su se Brazilci Kaká i Pato te Nijemac Michael Ballack i Amerikanac Landon Donovan, odjeveni samo u bokserice u bojama nacionalnih zastava svojih reprezentacija. Naslovnicu lipanjskog broja posvećenog Svjetskom nogometnom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici krase Armanijev model Cristiano Ronaldo i zvijezda Chelseaja Didier Drogba, koji su ponosno pozirali u domoljubnom rublju.

Mladi, 25-godišnji nogometaš Real Madrida, Cristiano Ronaldo , odjenuo je donje rublje u bojama Portugala, a njegov sedam godina stariji kolega odjenuo je bokserice u bojama zastave rodne Obale Bjelokosti.

Kako se bliži početak SP-a, i do 11. lipnja je ostalo samo 36 dana, nogometna groznica zahvatila je i modne znalce, pa je Leibovitz za potrebe ovog editorijala posjetila Milano, Madrid, London i Brooklyn u New Yorku da bi fotografirala neke od najvećih nogometnih zvijezda. Golih torza i u domoljubnom rublju pozirala su tri nogometaša Intera – Sulley Muntari iz Gane, Samuel Eto’o iz Kemeruna i Dejan Stanković iz Srbije.

Pred objektivom su se našli i Michael Ballack te Didier Drogba iz Chelseaja, Kaká i Cristiano Ronaldo iz Real

Druga reklama sa sportašima Madrida, Landon Donovan iz LA Galaxyja, Englez Carlton Cole iz West Ham Uniteda, Talijan Gianluigi Buffon iz Juventusa i mladi napadač Milana Alexandre Pato. Nogometaši su pokazali i da vješto “barataju” s loptom, a Kaká se toliko uživio da je tijekom fotosessiona loptom udario i razbio fotoaparat.

Zanimljivo je da je Leibovitz nedavno snimila i reklamu za francusku modnu kuću Louis Vuitton s trojicom najboljih nogometaša svih vremena, Peleom, Diegom Maradonom i Zinedineom Zidaneom, koji su joj spremno pozirali u Madridu u trenucima dok su igrali stolni nogomet. Kao i nogometno izdanje Vanity Faira, i reklama će svjetlo dana ugledati neposredno uoči SP-a.

Linker
29. travanj 2024 16:01