STALKER SARAH

Anonimna djevojčica koja poznaje sve holivudske zvijezde

Šesnaestogodišnja djevojka Sarah M. iz Los Angelesa živi svoj holivudski san – u četiri godine upoznala je sve važnije glumačke, pjevačke i voditeljske zvijezde Hollywooda, a neke među njima, poput Justina Biebera, znaju je po imenu – doduše kao “Stalker Sarah”.

Sarah je redovita posjetiteljica crvenih tepiha koja se sa slavnima počela fotografirati kada joj je bilo dvanaest. No od paparazza i kliničkih slučajeva razlikuje se po pristojnim molbama kojima je stekla povjerenje poznatih. Do danas je u svojim albumima na Flickr-u i Twitteru sakupila više od 4600 portreta na kojima se, uvijek u istoj pozi, nalazi sa svjetskom celebrity kremom.

No iako je pozirala s takvim zvijezdama kao što su Brad Pitt, Angelina Jolie, Julia Roberts i Oprah Winfrey, Sarah još uvijek ima jednu veliku metu – Britney Spears – do koje još nije došla zbog vlastitog strogog kodeksa.

– Često je srećem i razgovarala sam s njom, ali to su često one situacije u kojima je s djecom ili u parku te nije pristupačna – objasnila je Sarah.

– Znam prepoznati pravi trenutak. Ako pomislim da im se neće dopasti ili da će misliti da ne izgledaju dovoljno dobro tada ih ni ne pitam – dodaje.

Sarah tvrdi da se znala zateći u intimnim situacijama sa slavnima u kojima uopće nije morala tražiti dozvolu za slikanje. Ne samo da je Justin Bieber zna po imenu, već primjećuje i promjene u njenom izgledu. Miley Cyrus i Hilary Duff viđa pak u susjedstvu. S posljednjom, međutim, nema fotografiju jer je sreće u šetnji sa psom, a prema svom kodeksu u tim je trenucima ne želi pitati za slikanje.

Postupak fotografiranja Stalker Sarah dovela je do savršenstva, pa se svaki put nalazi na desnoj strani (iznimku je učinila za Angelinu Jolie) i uvijek s istim izrazom lica, blagim osmijehom, te sličnom odjevnom kombinacijom – crnom kožnom jaknom, naočalama i jakom maskarom.

Sarah je i sama postala svojevrsna zvijezda, koja odbija odati detalje o sebi, uključujući i prezime. Za njenu strast zaslužan je otac, koji ju je potakao da snimi svoju prvu fotografiju s glumcem Robertom Haysom.

– Tata i ja imamo dogovor da će me dok god u školi imam sve petice voditi na što više događaja sa slavnima.

Snalažljiva tinejdžerka na kraju je dala i nekoliko preporuka vršnjacima istih interesa.

– Poštujte ih, lagano im priđite i lijepo ih zamolite – savjetuje Stalker Sarah.

Linker
26. travanj 2024 15:32