SRETNA VIJEST

Antonija Stupar Jurkin: Stiže druga beba

Zagrebačka TV voditeljica, koja će u ožujku drugi put postati mama, odlično podnosi ‘blaženo stanje’: nema tegoba ni posebnih želja, a dosad se nije udebljala ni grama.

– Kad mi je liječnik rekao da ću ponovno postati mama, prvih petnaestak minuta tu sam vijest čuvala samo za sebe i sebično u njoj uživala. A onda sam nazvala supruga, mamu, prijateljice… Bio je to doista savršen trenutak koji nikada neću zaboraviti – kaže Antonija Stupar Jurkin, 31-godišnja voditeljica Extra Magazina, te otkriva da sretan događaj očekuje početkom ožujka.

Voditeljica koja svaku nedjelju TV gledateljima donosi novosti iz svijeta slavnih nedavno je izjavila kako je presretna jer joj se baš sve u životu nekako posložilo. Njezin suprug Ivan Jurkin, djelatnik Hitne pomoći iz Velike Gorice, u svemu joj pomaže i pruža podršku, bez čega bi joj bilo daleko teže organizirati svakodnevni život, kći Paola ima već dvije godine i osam mjeseci pa se s njom o svemu može dogovoriti bez puno objašnjavanja, a posao kojim se bavi savršeno je ispunjava.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćeni oblik teksta – sve o tome kako Antonija Stupar Jurkin podnosi drugu trudnoću te kako se priprema za prinovu potražite u tiskanom izdanju Glorije (br. 979), koje je na kioscima od 10. listopada.

Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
20. travanj 2024 02:26